Originální dárek

0 Comments


Jedním z dárků, kterým je možné udělat svému muži radost, je Královský portrét. Na kterém bude poprvé vyobrazen coby panovník s celou svoji skupinou na svém panství. Či coby generál v dobovém kostýmu se svým vojskem. Či dokonce jako král, sedící na trůnu. A k tomuto překvapení stačí jediné. Zaslat jeho fotografii do grafické dílny, ve které se už odborní pracovníci postarají o všechno potřebné. Vybrat je možné jestli bude zvolen způsob zpracování tisku na fotopapír. Ve velikosti třicet krát čtyřicet centimetrů. Nebo bude obraz přenesen na plátno. Ve velikosti formátu od třiceti centimetrů až po metrové, do rámu zasazené plátno.

Radost z dárku

Pro praktického muže bude určitě dobrou volbou praktický dárek. Jedním z takových je Krotitel poruch – sada nářadí, která je opatřena personalizovaným potiskem. Což ho činí originálním a nezaměnitelným. Dvacetidílná sada nářadí je uložena v kufříku vybaveném pohodlnou rukojetí. Což umožňuje její bezproblémová přenášení na potřebná místa. Kleště, dláta, šroubováky s výměnnými bity či nástrčné klíče jsou nástroje, kterými se dá opravit většina poruch v domácnosti. Tento originální a později i nepostradatelný dárek je často oceňován i sousedy, kterým se porouchala pračka. Vlastní motiv s textem na povrchu udělají radost všem kutilům.

Dárek pro kutila

Milovníkům dobrého jídla udělá určitě velkou radost dárková bedna pro  gurmána, ke které ji přibaleno páčidlo. Kterým si svůj dárek otevře. Velkou předností je, že obsah je vyplněn českými produkty. A muži, kteří milují maso v ní najdou opravdu ty největší dobroty. Pečeného králíka s vepřovým bůčkem, srnčí paštiku s portským vínem, Polický uherák či Čorízo se zárukou delikátní chuti. Stejně tak je možné vybrat pro přítele bednu pro pivaře. Ke které rovněž patří páčidlo. Ale navíc i skleněný půllitr s dárkovým gravírováním. Nejčastěji se jménem obdarovaného. Na rozdíl od tuzemské náplně bedny pro gurmány jsou v této piva z celého světa, která mnohdy ochutnají poprvé.